MUĞLA / MENTEŞE - Muğla Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

URFODU Bilim Temelli Bilgi Yarışması’nda İngilizce Alanında Altın Madalya Muğla İmam Hatip Ortaokulunun

Muğla İmam Hatip Kız Lisesi Ve Ortaokulu Öğrencileri, uluslararası proje ve bilim yarışmalarındaki başarı geleneğini sürdürüyor. URFODU´da ALTIN MADALYA okulumuza verildi.

URFODU BİLİM TEMELLİ BİLGİ YARIŞMASI’NDA İNGİLİZCE ALANINDA ALTIN MADALYA MUĞLA İMAM HATİP ORTAOKULUNA

Bu yıl 14.sü düzenlenen Uluslararası URFODU Bilim Temelli Bilgi Yarışması’nın finalleri İNGİLİZCE kategorisinde ÇEKYA CUMHURİYETİ’NDE PRAG’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ. Öğrencilerimiz hem ülkemizi temsil ettiler hem de ALTIN madalya alarak bir başarıya imza attılar.
  öğrencilerimiz Prag da a düzenlenen URFODU Uluslararası Bilim Temelli Bilgi Yarışması final etabından altın madalyayla dönerek bizlere büyük gurur yaşattı. İngilizce branşında öğrencimiz Sevde Coşar altın madalya alarak bizleri gururlandırdı. Diğer öğrencilerimizde Biyoloji ve İngilizce dallarında sınava katılarak hem Türkiye´yi hem de ilimizi başarıyla temsil ederek bizleri onurlandırdılar.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

25-05-2018

Yayın: 25.05.2018 - Güncelleme: 25.05.2018 16:20 - Görüntülenme: 191