MUĞLA / MENTEŞE - Muğla Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kas

Çevreme duyarlıyım, değerlerime sahip çıkıyorum (ÇEDES) projesi kapsamında "Çevremize karşı sorumluluklarınız" konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla  öğrencilerimiz sınıf temizlik çalışması yapmışlardır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Spor müsabakarında ödül alan öğrencilerimizin ödülleri Beden Eğitimi öğretmenimiz Faruk Çelebi tarafından verildi. Öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ediyoruz.

Kas

Biz de LÖSEV’in ve Lösemili çocukların yanındayız”

Muğla İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi Bilim Fen ve Teknoloji kulübü olarak 2-8 Kasım Haftası Lösemili Çocuklar Haftasında turuncu kıyafetlerimiz ile lösemiye farkındalık yarattık. Ayrıca bağış kutusu oluşturup LÖSEV'e bağışlamak üzere topladığımız bağışlar ile öğrencilerimizin birlik beraberlik duygularının gelişmesine katkı sağladık. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkürler ederiz.

Kas

ÇEVREME DUYARLIYIM DEĞERLERİME SAHİP ÇIKIYORUM (ÇEDEŞ) KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZ RÜMEYSA TİLKİ VE VELİ ŞAHİN ÖĞRETMENLERİMİZ EŞLİĞİNDE HUZUR EVİ ZİYARETİNDE BULUNDULAR.